

Ανοιχτοί είναι πλέον οι δρόμοι στην Αθήνα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, καθώς ολοκληρώθηκαν οι δύο αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας.
Παρόλο όμως που άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί, η κίνηση παραμένει ιδιαίτερη αυξημένη σε αρκετούς δρόμους της πρωτεύουσας.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα διεξαχθεί ο 39ος αυθεντικός μαραθώνιος και θα τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς το πρωί μέχρι τις 17:30 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.