

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2019 τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας σήμερα Κυριακή είναι από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 20.00. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε σχετικά: «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρόλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές».
Οι καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή, εφόσον το επιθυμούν, με προτεινόμενο ωράριο από τις 10 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα.
Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 ξεκίνησαν ήδη από την Πέμπτη και θα λήξουν την Τετάρτη 15/05/2019, ενώ ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 έχουν έως τις 10 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.
Σχετικά Νέα
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.
Φαράγγι της Σαμαριάς: Ανοιχτό και πάλι από αύριο – Έγινε έλεγχος μετά τον σεισμό
Η ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ αναφέρει πως ο έλεγχος κατά το μήκος του μονοπατιού ολοκληρώθηκε.