

Ανοδικά κινούνται σήμερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στον απόηχο της διαφαινόμενης επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές και της επιστροφής του στον Λευκό Οίκο.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 κερδίζει 1,15% στις 515,41 μονάδες με τον κλάδο της υγείας να κερδίζει 2,71% ενώ των αυτοκινήτων χάνει 1,54%.
Στους επιμέρους εγχώριους δείκτες, ο γερμανικός DAX ενισχύεται κατά 0,91% στις 8.244 μονάδες και στη Γαλλία ο CAC κερδίζει 1,03% στις 7.483 μονάδες. Στη Βρετανία ο FTSE κερδίζει 0,84%.
Στην περιφέρεια, ο ιταλικός ΜΙΒ κερδίζει 0,69% ενώ στην Ισπανία ο IBEX χάνει 0,86%.
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Υεμένη: Οι Χούθι κάνουν λόγο για 12 νεκρούς σε βομβαρδισμούς που αποδίδουν στις ΗΠΑ
Οι αντάρτες Χούθι στην Υεμένη ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα.