

Σε ρόλο πιστολέρο, ένας 28χρονος στα Άνω Λιόσια, πυροβολούσε στον αέρα με την καραμπίνα του, προκαλώντας τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής.
Ο θερμόαιμος άνδρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ελληνικής αστυνομίας που πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή με τους ένστολους να του περνάνε χειροπέδες και να τον οδηγούν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο Αυτόφωρο.
Ο 28χρονος συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Τρίτης (15/8) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα Άνω Λιόσια, και κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, για άσκοπή χρήση.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα ο δράστης κατείχε νόμιμα την καραμπίνα και όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν την παρέδωσε χωρίς να φέρει καμία αντίσταση.
Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 10 κυνηγετικά φυσίγγια, πιστόλι κρότου, 9 φυσίγγια κρότου, 2 κάλυκες κυνηγετικού όπλου και 36 κάλυκες όπλου κρότου.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τραυματισμός από αδέσποτη σφαίρα στα Άνω Λιόσια
Μην ξεχνάμε ότι στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, ένας ανυποψίαστος άνθρωπος που έπινε αμέριμνος τον καφέ του στο μπαλκόνι του σπιτιού του στα Άνω Λιόσια, τραυματίστηκε στο πόδι από αδέσποτη σφαίρα.
«Σκύβω να πιω τον καφέ και με το που σηκώνω το κεφάλι, ακούω τρεις πυροβολισμούς. Δεν ήταν από τα Άνω Λιόσια, ήταν από το Ζεφύρι και με το που σηκώνω το κεφάλι κατευθείαν καρφώνεται η αδέσποτη σφαίρα πάνω από το γόνατο» είχε δηλώσει ο άνδρας.
Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, εάν ήταν «λίγο πιο μπροστά εκείνη την ώρα» η αδέσποτη σφαίρα θα μπορούσε να τον έχει τραυματίσει είτε στο γόνατο, είτε στο κεφάλι, ενώ βλέποντας το πόδι του μέσα στα αίματα άρχισε να καλεί σε βοήθεια:
«Με έπιασε πανικός εκείνη την ώρα. Ο φίλος μου φώναζε, βγήκαν οι γείτονες οι οποίοι πήραν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ήρθαν γρήγορα τα παιδιά με τις μηχανές», είπε, με την αστυνομία να διεξάγει ήδη έρευνα για το συμβάν.
Σχετικά Νέα
Αγία Παρασκευή: Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη δύο ανήλικοι που οδηγούσαν κλεμμένη μηχανή
Δύο ανήλικοι 15 και 17 ετών συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Τρίτης (22-4-2025) στην Αγιά.
-
Κεφαλονιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι μετά τη φωτιά στο σπίτι του – Υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 3χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη.
Γεράσιμος Παπαδόπουλος για σεισμό στην Κωνσταντινούπολη: Θα ακολουθήσει και μεγαλύτερος, μπορεί να επηρεαστεί το βόρειο Αιγαίο
Ο ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (23/04/2025).
Γιατροί έγραψαν σε 2 μέρες 40 κουτιά ηρεμιστικά σε ανυποψίαστο 72χρονο
Δύο γιατροί συνταγογράφησαν μέσα σε δύο ημέρες 40 κουτιά με ηρεμιστικά χάπια σε έναν.