

Στο «συρτάρι» μπαίνουν τα σχέδια της ζυθοποιίας Anheuser-Busch InBev για την εισαγωγή της θυγατρικής της στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, Budweiser Brewing Company APAC, στο Χρηματιστήριο του Χογκ-Κογκ. Η απόφαση του ομίλου να ματαιώσει τη μεγαλύτερη αρχική δημόσια εγγραφή του 2019 οφείλεται σε «διαφόρους παράγοντες, μεταξύ των οποίων και τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά».
Η εισαγωγή των μετοχών της Budweiser Brewing Company APAC στο Χογκ-Κογκ θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη αρχική δημόσια εγγραφή του 2019, με την Anheuser-Busch InBev να προσβλέπει στην άντληση έως και 9,8 δισ. δολαρίων. Η αλλαγή σχεδίων, εν μέσω προκλήσεων όπως ο σινο-αμερικανικός εμπορικός πόλεμος και η οικονομική επιβράδυνση, θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως βαρόμετρο για μελλοντικές πωλήσεις μετοχών, όπως η εισαγωγή της Alibaba Hong Kong.
Η Budweiser APAC, με χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 50 brands όπως η μπίρα Stella Artois και Corona, είχε ήδη λάβει προσφορές για αγορά μετοχών της από hedge funds και διαχειριστές ιδιωτικών επενδυτικών ταμείων.
Πηγή: naftemporiki.gr
Σχετικά Νέα
Χρηματιστήριο: Τρίτη ημέρα ανόδου με εναλλαγή πρωταγωνιστών
Χωρίς διάθεση να διορθώσει εμφανίστηκε η Λεωφόρος Αθηνών, που συνέχισε για τρίτη ημέρα υψηλότερα.
ΟΛΠ: Παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων στην ΕΘΕ
Η ΟΛΠ Α.Ε. παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος 2024 στην Ένωση Θεσμικών.
ΓΣΕΒΕΕ: Πράσινος μετασχηματισμός με τις μικρές επιχειρήσεις στην πρώτη γραμμή
Στις εργασίες της, πρόσφατης, 11ης Συνάντησης Εταιρικών Μελών του Σωματείου “Διάζωμα”, με θέμα “Βιώσιμη.
Bayer: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη για το πρώτο τρίμηνο
Σημαντικά κέρδη καταγράφει η μετοχή της Bayer μετά την είδηση πως τα κέρδη της.