

Σε αναστολή οδηγήθηκε ο πλειστηριασμός του πενταώροφου ξενοδοχείου «Las Hotel & Spa», που βρίσκεται στο Γύθειο, στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, έπειτα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λακωνίας.
Ο πλειστηριασμός είχε προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου 2025 με επισπεύδουσα τη Cepal, ως διαχειρίστρια της «Creditable Opportunities Fund II SCS RAIF».
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, το Μονομελές Πρωτοδικείο Λακωνίας «δέχεται εν μέρει την ανακοπή» που αιτήθηκε η «Β & Π Μιχαλίτσης Ανώνυμη Εταιρεία».
Σημειώνεται ότι ο πλειστηριασμός βρίσκεται πλέον «σε αναστολή» και στην πλατφόρμα eauction.gr.
Το ξενοδοχείο, σύμφωνα με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, διαθέτει 57 δωμάτια και 116 κλίνες και βάσει της ιστοσελίδας του περιλαμβάνει, εστιατόριο, υπηρεσία δωματίου, 24ωρη ρεσεψιόν, δωρεάν WiFi, εξωτερική πισίνα, κέντρο ευεξίας και σπα και μπαρ.
Σχετικά Νέα
Saudi Aramco: Μείωση των κερδών της στο πρώτο τρίμηνο του έτους
Η Saudi Aramco ανακοίνωσε μείωση των κερδών της στο πρώτο τρίμηνο, καθώς οι χαμηλότερες.
COSMOTE TELEKOM: Νέα εποχή δυνατοτήτων με διεθνές αποτύπωμα
Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαρκείς μεταβολές, ενίσχυση του ανταγωνισμού και επιταχυνόμενη ψηφιακοποίηση,.
Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας: «Οραματιζόμαστε ένα κοινό επιχειρηματικό μέλλον»
Μιλώντας στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας, που διεξήχθη σήμερα, 9 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη,.
Άνω του 3% τα κέρδη του αργού στην εβδομάδα
Πάνω από 1% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου καθώς η εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ.