Ανδρουλάκης: Συμμετοχή σε κυβέρνηση με μεγαλύτερο ποσοστό από τις Ευρωεκλογές

Στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αναφέρθηκε ο υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Παράλληλα, μίλησε για τις εθνικές κάλπες και την προϋπόθεση με την οποία θα μπορούσε το κόμμα να συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση.

“Ήλπιζα σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές” δήλωσε στο News 24/7 και τους 88,6 ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Εκτίμησε ότι Μητσοτάκης και Τσίπρας δημιούργησαν συνθήκες πόλωσης που αποδυνάμωσαν το ΚΙΝΑΛ. Πρόσθεσε ότι περιμένει την αυριανή συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος για τον καθορισμό της πολιτικής γραμμής για τις εθνικές κάλπες και τόνισε ότι όντως πίστευε πως το Κίνημα Αλλαγής θα είχε διψήφιο ποσοστό.

Σημείωσε ότι για να συμμετέχει το ΚΙΝΑΛ σε κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές, θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το 7,7% των ευρω-εκλογών.

Σχολίασε θετικά την πτώση της Χρυσής Αυγής, αποκάλεσε “νέο κόμμα ψεκασμένων” την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και μίλησε για τσαρλατάνους που εκθέτουν την χώρα στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε βυζαντινό παζάρι την επιλογή των προσώπων που θα αναλάβουν τα κορυφαία πόστα στην Ευρώπη.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι τα πρόσωπα θα έπρεπε να επιλέγονται από το Ευρωκοινοβούλιο και τάχθηκε εκ νέου υπέρ της συμμαχίας Πρασίνων, Φιλελευθέρων και Σοσιαλδημοκρατίας.

 

Σχετικά Νέα