Ανδρουλάκης: Να υπάρξει ξανά μια ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη

Τα βέλη του κατά της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς στην δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα έστρεψε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα, κατά την ομιλία του στα Ιωάννινα, ο κ.Ανδρουλάκης τόνισε πως υπάρχει αγωνία για το μέλλον και πρόσθεσε: Νιώθουμε την ανάγκη να υπάρξει ξανά μια ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη, απάντηση σε όλα αυτά που βιώνει ο ελληνικός λαός: το πελατειακό κράτος, την ατολμία, τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, το διχασμό που είναι πληγή για τον ελληνικό λαό. Είτε αυτά προέρχονται από την κυβέρνηση της γραβάτας, είτε από κυβέρνηση χωρίς γραβάτα. Διότι είναι ίδιες οι πρακτικές, με το ίδιο αποτέλεσμα, ανέφερε και συνέχισε:

Ακόμα και στην πανδημία έβαλαν το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Στον αντίποδα της κριτικής του, υπογράμμισε πως η σοσιαλδημοκρατία , με την σημερινή μικρή της επιρροή, όπως εκφράζεται από το ΚΙΝΑΛ, “βάζει πάνω το δημόσιο συμφέρον και όχι τα ψηφαλάκια”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αφού τόνισε πως η αναγκαιότητα της ύπαρξης του ΚΙΝΑΛ είναι “να σπάσουμε ένα δικομματισμό άγονο, που το μόνο που κάνει, είναι να διασπείρει τοξικότητα στο δημόσιο λόγο”, επισήμανε:

“Θα συνεχίσω την παρακαταθήκη της Φώφης και για την ενότητα και για την πολιτική αυτονομία “.

Ο κ. Ανδρουλάκης ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο από την Ηγουμενίτσα, όπου χθες το απόγευμα μίλησε με οπαδούς και φίλους του Κινήματος. Μετά τα Γιάννενα πήγε στην Άρτα και απόψε μιλάει στην Πρέβεζα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα