Ανδρουλάκης: Ήρθε η ώρα να ξανασηκώσουμε το λάβαρο της δημοκρατικής παράταξης

Ήρθε η ώρα να ξανασηκώσουμε το λάβαρο της δημοκρατικής παράταξης» τόνισε μεταξύ άλλων από τα Χανιά ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης, περιγράφοντας τους στόχους του, επεσήμανε την ανάγκη η Ελλάδα να αποκτήσει ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος με οικονομική ανάπτυξη και με ένα πολιτικό σύστημα που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η παράταξή μας σε αυτήν την συγκυρία, όπου η ΝΔ απογοητεύει συνεχώς με την ατολμία της τον ελληνικό λαό και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία δυνατότητα να δημιουργήσει μια εναλλακτική για να υπάρξει πραγματική ελπίδα, ήρθε η ώρα να ανακάμψει, να πρωταγωνιστήσει και αλλάζοντας σελίδα να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Οι πολίτες ζητούν από εμάς να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα που θα κάνει τη δημοκρατική παράταξη μια φωνή αλλαγής, μιας πραγματικής αλλαγής που θα αγκαλιάσει τις αγωνίες του ελληνικού λαού». Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη να διατηρηθεί η ενότητα που, όπως είπε, είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε πίσω της η Φώφη Γενννηματά.

Αυτήν την ενότητα πρέπει να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού και οι έξι να δώσουμε έναν αγώνα πολιτικό, έναν αγώνα με ενότητα, έναν αγώνα που θα αθροίσει δυνάμεις και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο και μετά να μείνουμε όλοι μαζί και να φέρουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές όπου πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ατολμία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, υποστηρίζοντας ότι δεν έλαβε μέτρα όπως έκαναν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αύριο, Δευτέρα, θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα