Ανδ. Δρυμιώτης(MARC): Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε τελείωσε, έχει γίνει πλέον ΣΥΡΙΖΑΚΙ

Την άποψη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε έχει τελειώσει και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ» εξέφρασε το πρωί της Τρίτης ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπως αυτή της MARC για το Πρώτο ΘΕΜΑ, που δείχνουν ότι ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑιοι έχουν αρνητική άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Δρυμιώτης εξέφρασε, επίσης, την αμφιβολία του για το αν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου λέγοντας ότι «αν μείνει υπάρχει μια περίπτωση είτε στο συνέδριο με πρόταση μομφής είτε στις ευρωεκλογές αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα πάρει το κόμμα;».

«Εσείς περιμένατε ότι ο Κασσελάκης που βγήκε με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο, ούτε οι ΣΥΡΙΖΑοι να μην τον εμπιστεύονται πια;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Δρυμιώτης προσθέτοντας ότι «εγώ θα την συμβούλευα (σ.σ. την Έφη Αχτσιόγλου) να μείνει».

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν ΠΑΣΟΚ άν έχει εδραιώσει την δεύτερη θέση, ο κ. Δρυμιώτης ξεκίνησε με «ένα χιουμοριστικό σχόλιο ότι ο ΕΟΦ ενέκρινε τις ομιλίες του Ανδρουλάκη για να κοιμάσαι» και πρόσθεσε:

«Ο Ανδρουλάκης είναι μονοθεματικός, έχει κολλήσει σε κάποια πράγματα, άλλα τον ρωτάνε και άλλα απαντάει. Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πάρει όλους τους ψήφους που του είχαν φύγει και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έχει καταφέρει. Δεν σου λένε πολιτικές προτάσεις».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα