Αναστολή των διαδικασιών στο ΚΙΝΑΛ ζητά ο Βασ. Κεγκέρογλου

«Εκ των πραγμάτων πρέπει να παγώσουν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου», δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής, Βασ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στο Open, καθώς η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται και ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της

Για την περιπέτεια υγείας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά μίλησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είμαστε όλοι κοντά στη Φώφη που δίνει τη μάχη της.

Σε παρέμβασή του στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN, ο Β. Κεγκέρογλου επεσήμανε ότι δεν έχει ιδιαίτερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της κ. Γεννηματά. Τόνισε επίσης ότι «αυτό που νιώθουμε όλοι είναι ότι όλος ο κόσμος είναι κοντά στη Φώφη που δίνει αυτή τη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει αυτή τη μάχη. Είμαστε μαζί της».

Ο κ. Κεγκέρογλου υπογράμμισε ότι πρέπει «εκ των πραγμάτων» να παγώσουν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων, σημειώνοντας «πως τα αρμόδια όργανα θα αποφασίσουν στην ώρα τους. (…) Δεν είμαι σε θέση να σας πω. Πρέπει να παγώσει η διαδικασία».

 

 

Πηγή: Έθνος

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα