

Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης έχουν ανασταλεί ως τις 20:00 σήμερα τοπική ώρα, αφού ένα αεροσκάφος της εταιρείας Pegasus βγήκε νωρίτερα σήμερα από τον διάδρομο προσγείωσης, δήλωσε αξιωματούχος.
Η Pegasus επεσήμανε σε ανακοίνωσή της ότι και οι 164 επιβάτες του Boeing 737 που προερχόταν από το αεροδρόμιο Σαρζάχ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και δεν υπάρχουν θύματα. «Ένα αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο και κόλλησε στο έδαφος. Οι προσπάθειες απομάκρυνσής του συνεχίζονται. Ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν το έργο», επεσήμανε αξιωματούχος του αεροδρομίου.
Το ατύχημα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, σημειώθηκε την ώρα που στην Κωνσταντινούπολη πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και μαίνεται καταιγίδα, με τις μετεωρολογικές συνθήκες να έχουν προκαλέσει προβλήματα στις συγκοινωνίες στην πόλη.
Το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ στην ευρωπαϊκή της πλευρά υπάρχουν άλλα δύο.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.
Αμερικανός απεσταλμένος αναμένεται αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.
Ινδία: Δεκάδες νεκροί από επίθεση ενόπλων σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ
Τουλάχιστον 24 νεκροί από επίθεση ενόπλων σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ, δήλωσε ένας ανώτερος.
Πάπας Φραγκίσκος: Ένα τελευταίο «ευχαριστώ» και ένα αποχαιρετιστήριο νεύμα
«Σας ευχαριστώ που με φέρατε πίσω στην πλατεία» του Αγίου Πέτρου: Αυτά τα λόγια.