

Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης έχουν ανασταλεί ως τις 20:00 σήμερα τοπική ώρα, αφού ένα αεροσκάφος της εταιρείας Pegasus βγήκε νωρίτερα σήμερα από τον διάδρομο προσγείωσης, δήλωσε αξιωματούχος.
Η Pegasus επεσήμανε σε ανακοίνωσή της ότι και οι 164 επιβάτες του Boeing 737 που προερχόταν από το αεροδρόμιο Σαρζάχ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και δεν υπάρχουν θύματα. «Ένα αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο και κόλλησε στο έδαφος. Οι προσπάθειες απομάκρυνσής του συνεχίζονται. Ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν το έργο», επεσήμανε αξιωματούχος του αεροδρομίου.
Το ατύχημα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, σημειώθηκε την ώρα που στην Κωνσταντινούπολη πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και μαίνεται καταιγίδα, με τις μετεωρολογικές συνθήκες να έχουν προκαλέσει προβλήματα στις συγκοινωνίες στην πόλη.
Το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ στην ευρωπαϊκή της πλευρά υπάρχουν άλλα δύο.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Πρός απαγόρευση ορισμένων τεχνητών χρωστικών ουσιών σε τρόφιμα από τον Κένεντι
Ο υπουργός Υγείας Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ πρόκειται να ανακοινώσει την απαγόρευση ορισμένων τεχνητών.
Επένδυση 50 δις δολαρίων ετοιμάζει η γιγάντια ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche στις ΗΠΑ
Η γιγάντια ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche προγραμματίζει να επενδύσει 50 δισεκατομμύρια δολάρια (43 δισεκ. ευρώ).
ΗΠΑ: Περισσότεροι από 100 πρόεδροι πανεπιστημίων και κολλεγίων ενώνουν τις φωνές τους κατά της επικίνδυνης πολιτικής Τραμπ στην εκπαίδευση
Περισσότεροι από 100 πρόεδροι πανεπιστημίων, κολλεγίων και ακαδημαϊκών εταιρειών στις ΗΠΑ εξέδωσαν σήμερα κοινή.
UNESCO: Η Αυστραλία αρνήθηκε να ψηφίσει υπέρ της καθιέρωσης Διεθνούς Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας
Η Κυβέρνηση της Αυστραλίας δια της Μονίμου Αντιπροσώπου της στην UNESCO αρνήθηκε την περασμένη.