

«Ο κ. Σπίρτζης ισχυρίστηκε επιθετικά ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσαν στην Αττική 84 ασθενοφόρα. Του απάντησα ότι ψεύδεται και αυτό δεν συνέβη ποτέ. Εκνευρίστηκε μαζί μου και εξεμάνη. Στον πρόεδρο, όμως, των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, που με δικαιώνει, έχει κάτι να πει;», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.
Επισημαίνει ακόμη ότι «τα τελευταία τραγικά περιστατικά αναδεικνύουν ακόμη πιο επιτακτικά τη δουλειά που πρέπει να γίνει συνολικά στο ΕΣΥ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εργαλειοποιούνται για μικροκομματική εκμετάλλευση και πολύ περισσότερο να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα».
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.
Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία
Η παραγωγική ανασυγκρότηση «είναι απόλυτη αναγκαιότητα για την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους.