

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με την ανακοίνωση της σχετικής επιστολής στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο προεδρεύων Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, ανέγνωσε στο Σώμα την επιστολή που απέστειλε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, με την οποία ο κ. Σαμαράς τίθεται εκτός της ΚΟ της ΝΔ.
Χθες το απόγευμα, Τρίτη 19 Νοεμβρίου, συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ υπό την προεδρία του κ. Γιάννη Τραγάκη και μέλη τους κ.κ. Σταύρο Καλαφάτη, Κώστα Τσιάρα, Θανάση Μπούρα και Θεόδωρο Καράογλου, όπου ομόφωνα αποφάσισαν να τεθεί εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά της διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής δεν διατυπώθηκαν ενστάσεις, ενώ η συνεδρίαση ήταν αρκετά σύντονη και δεν υπήρξε ιδιαίτερη συζήτηση.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας παρέστη στην επετειακή εκδήλωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για.
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε η Ζ. Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο «σε μία.
Στ. Κασσελάκης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις όψεις του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος – Συνεργασία με Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη
Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Υφυπ. Παιδείας Ν. Παπαϊωάννου στο ΕΡΤNews: Το Πανεπιστήμιο θα αποφασίζει την 24μηνη αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας – Στους πρυτάνεις η ευθύνη άμεσης εφαρμογής του νόμου
«Ένα μόνο πειθαρχικό και άμεση έναρξη της πειθαρχικής πειθαρχικής δίωξης του οποιουδήποτε προκαλεί οποιοδήποτε.