

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννη Αδαμόπουλου, εκφράζει στους οικείους του η Νέα Δημοκρατία.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει αναλυτικά:
«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλο.
Γεννήθηκε το 1962 στο χωριό Σκληρού Μεσσηνίας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και άσκησε μαχόμενη δικηγορία στην Αθήνα από το 1986.
Διακρίθηκε για την μαχητικότητα, την επαγγελματική και επιστημονική του κατάρτιση. Πρωτοστάτησε στη δημιουργία και επεξεργασία προτάσεων για την εύρυθμη λειτουργία της Δικαιοσύνης και την ορθή απονομή της.
Ο Γιάννης Αδαμόπουλος άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και ξεχώρισε για το ήθος, την αξιοπρέπεια, τη συνέπεια και την εντιμότητά του σε όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε.
Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Σχετικά Νέα
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας παρέστη στην επετειακή εκδήλωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για.
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε η Ζ. Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο «σε μία.
Στ. Κασσελάκης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις όψεις του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος – Συνεργασία με Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη
Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Υφυπ. Παιδείας Ν. Παπαϊωάννου στο ΕΡΤNews: Το Πανεπιστήμιο θα αποφασίζει την 24μηνη αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας – Στους πρυτάνεις η ευθύνη άμεσης εφαρμογής του νόμου
«Ένα μόνο πειθαρχικό και άμεση έναρξη της πειθαρχικής πειθαρχικής δίωξης του οποιουδήποτε προκαλεί οποιοδήποτε.