

Περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα, για να μη μείνει καμία σκιά.
Σχετικά Νέα
Κ.Τσιάρας: Η ανθεκτικότητα του πρωτογενούς τομέα, άξονας για το μέλλον της αγροδιατροφής
Στον καθοριστικό ρόλο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, αλλά και των εθνικών στρατηγικών σχεδίων.
Ν. Δένδιας: 1.059 κατοικίες έως το 2026 σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπαιδευτικούς και γιατρούς
«Η οικογένεια αποτελεί θεμέλιο της ελληνικής κοινωνίας. Ύψιστη προτεραιότητά μας, η έμπρακτη στήριξη της.
Γ. Γεραπετρίτης: Μόνο εργαζόμενοι μέσω διευρυμένων αμυντικών συστημάτων θα αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια κρίση
“Εν μέσω πολλαπλών κρίσεων, εν μέσω πολέμων, οι οποίοι διαρκούν και πλήττουν τη διεθνή.
Τροπολογία: Επιτρέπεται η σύσταση εταιρειών από συγγενείς πολιτικών προσώπων σε συνεργάσιμες φορολογικά χώρες του εξωτερικού
Σε τροποποίηση της οριζόντιας απαγόρευσης που είχε θεσπιστεί το 2016 για τη σύσταση εταιρειών.