

Από το Τελ Αβίβ μιλάει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, κάνοντας ανακοινώσεις σχετικά με την κυβέρνηση εθνικής ενότητας. «Βάζουμε στην άκρη όλες τις άλλες σκέψεις, καθώς η μοίρα της χώρας μας κρέμεται από μια κλωστή», ανέφερε.
Μαζί με τον Νετανιάχου μιλάει και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Gantz λέγοντας ότι το Ισραήλ ζει τις πιο δύσκολες ώρες του. Σημειώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα είναι ένα «σαφές μήνυμα που στέλνεται στον εχθρό μας» και ότι η Χαμάς πρέπει να ηττηθεί.
Παρ’ όλο που ο Gantz υπήρξε επί μακρόν πολιτικός εχθρός του Νετανιάχου, τώρα λέει ότι το να στέκεται «ώμο με ώμο» με τον πρωθυπουργό είναι ένα μήνυμα προς τους εχθρούς του Ισραήλ. Κάλεσε επίσης και άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση.
Σχετικά Νέα
Κώστας Τσιάρας: Καρατόμησε τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Νικόλαο Σαλάτα
Την καρατόμηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Νικόλαου Σαλάτα αποφάσισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας. Αναλυτικά η.
Ελληνοτουρκικά: Το casus belli στο τραπέζι για τα εξοπλιστικά
Μεγάλες διαστάσεις πήρε η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 γα το.
Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο
Με ορίζοντα τις εκλογές της άνοιξης του 2027, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέτει.
Μειώνεται η έκπτωση για την εφάπαξ εξόφληση φόρου- Ποιοι την χάνουν
Η φορολογική περίοδος του 2025 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και οι φορολογούμενοι που σκοπεύουν.