

Αντιμέτωποι με ανακοινώσεις, που ανέφεραν πως δεν θα δοθούν άλλες …άδειες (fast pass) στους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού για ελεύθερη διέλευση από τα διόδια, βρέθηκαν όσοι επισκέφτηκαν χθες Παρασκευή τα γραφεία της Νέας Οδού, στα διόδια των Αφιδνών.
«Η συμφωνία με το υπουργείο (σσ. Μεταφορών) ήταν για 5.000», ήταν η επίσημη απάντηση από τα στόματα των υπαλλήλων σε κατοίκους της περιοχής που τα επισκέφτηκαν για να ενημερωθούν για την πορεία της αίτησής τους.
Αξίξει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι των περιοχών που ανήκουν στον εν λόγω δήμο ξεπερνούν τις 30.000.
Η απόφαση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους που έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Δήμο για να λάβουν σχετική βεβαίωση ως κάτοικοι της περιοχής και να τα καταθέσουν εκ νέου στη Νέα Οδό.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, στην οποία αναφέρει:
«Καταγγέλλουμε την πρόθεση – απόφαση της «Νέας Οδού» να αναστείλει την επέκταση του δικαιώματος ελεύθερης πρόσβασης των κατοίκων της Βόρειας Αττικής στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας . Η εταιρεία μένει στην αρχική ένταξη, έχοντας ως αρωγό, την σιωπηρή στάση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ζητούμε την άμεση επέκταση της ελεύθερης διακίνησης όλων των κατοίκων του Δήμου Ωρωπού και του Βαρνάβα, ολοκληρώνοντας το σχέδιο που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Πάνος Σκουρολιάκος».
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.