

Στην ανάκληση σχεδόν 700.000 οχημάτων λόγω ελαττωμάτων στην αντλία ψυκτικού υγρού που εγκυμονεί μέχρι και κινδύνους πυρκαγιάς, προχωρά η BMW στην Κίνα.
Ειδικότερα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποσύρει από την αγορά 499.539 αυτοκίνητα που παράγονται στην δεύτερη ισχυρότερη οικονομία του κόσμου και 188.371 εισαγόμενα οχήματα από την 1η Μαρτίου 2025 και έπειτα.
Τα ελαττωματικά βύσματα της αντλίας ψυκτικού υγρού που είναι τοποθετημένα σε ορισμένα μοντέλα μπορεί να οδηγήσουν σε διάβρωση ή σκουριά, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει βραχυκυκλώματα και σε ακραίες περιπτώσεις πυρκαγιές.
Τα μοντέλα που επηρεάζονται περιλαμβάνουν τα εγχώριας κατασκευής οχήματα Σειράς 3 και Σειράς 5, καθώς και αρκετά εισαγόμενα SUV της Σειράς X σύμφωνα με το Bloomberg.
Σχετικά Νέα
Θα στραφούν Temu και Shein στην Ευρώπη;
Ο Τραμπ κατάργησε το παραθυράκι που επέτρεπε στους Κινέζους λιανοπωλητές να στέλνουν προϊόντα απευθείας.
Βατικανό: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ ζητάει να απελευθερωθούν οι φυλακισμένοι δημοσιογράφοι
Ο πάπας Λέων ΙΔ’ ζήτησε να απελευθερωθούν οι δημοσιογράφοι που έχουν φυλακισθεί «επειδή έψαξαν.
Nissan: Προς απόλυση 20.000 υπαλλήλων, του 15% του εργατικού της δυναμικού
Η Nissan Motor θα προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση περισσότερων από 10.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως,.
Ζελένσκι στον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄: Η Ουκρανία θέλει να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο και κάνει τα πάντα
Ότι μίλησε με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ,.