Αναχώρησαν από την Κω ο σύντροφος και η μητέρα της 27χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Το πρωί της Τρίτης αναχώρησαν από το νησί η μητέρα και ο σύντροφος της άτυχης 27χρονης, ωστόσο παραμένουν στη διάθεση των Αρχών εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.

Ο συνήγορος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που κρατείται είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πελάτη του, προκειμένου να συνταχθεί η αυριανή απολογία του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε, πως το μόνο, που επαναλαμβάνει ο πελάτης του είναι η αθωότητά του.

Μιλάει» το κινητό της 27χρονης – Γιατί κατέθεσε εκ νέου ο σύντροφός της – Τα νέα στοιχεία της υπόθεσης

Τα καλά κρυμμένα μυστικά του κινητού τηλεφώνου της 27χρονης αποκαλύπτουν σταδιακά τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, σηματοδοτώντας νέες εξελίξεις για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο σύντροφος της δολοφονημένης κοπέλας κλήθηκε χθες να δώσει νέα κατάθεση με αφορμή μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της άτυχης κοπέλας και τα οποία είχαν ανταλλάξει μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, τουλάχιστον μια ώρα πριν η Αναστάζια δώσει το στίγμα του σημείου από το οποίο θα την παραλάμβανε ο σύντροφός της, του είχε στείλει αγωνιώδη μηνύματα στα οποία διαφαίνεται ότι αισθανόταν κίνδυνο και φόβο και του ζητούσε να πάει να την πάρει.

Όσον αφορά στη δολοφονία της 27χρονης, ο σύντροφός της δεν είναι στο κάδρο των ερευνών , καθώς φαίνεται να έχει ισχυρό άλλοθι επικαλούμενος ότι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην εργασία του.

Ίδια απάντηση φαίνεται να δίνει και στην άτυχη κοπέλα, όταν του ζητάει να πάει την πάρει από το σπίτι του 32χρονου.

Στο μεταξύ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες στο βιολογικό εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ για την εντοπισμό αποτυπωμάτων και DNA, στο σεντόνι και στις πλαστικές σακούλες με τα οποία ήταν τυλιγμένη η σορός, όσο και σε βιολογικό υλικό από τα νύχια της κοπέλας, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν γενετικό υλικό του δράστη καθώς φαίνεται ότι η 27χρονη φαίνεται ότι πάλεψε με τον δολοφόνο, τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα