

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς ζήτησε σήμερα από το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους που εξακολουθεί να κρατά στη Λωρίδα της Γάζας.
“Η Χαμάς έδωσε στην εγκληματική δύναμη κατοχής προσχήματα για να διαπράξει τα εγκλήματά της στη Λωρίδα της Γάζας, με πιο προφανές (από τα προσχήματα αυτά) την κράτηση των ομήρων”, δήλωσε ο Αμπάς σε συνεδρίαση στη Ραμάλα.
“Εγώ είμαι που πληρώνω το τίμημα, ο λαός μας πληρώνει το τίμημα, όχι το Ισραήλ (…) Απελευθερώστε τους”, σημείωσε.
Σε ομιλία του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά ο Αμπάς ζήτησε επίσης από τη Χαμάς να παραχωρήσει την ευθύνη για τη Λωρίδα της Γάζας, να παραδώσει τα όπλα της στην Παλαιστινιακή Αρχή και να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.
Σχετικά Νέα
Βολιβία: Στους δρόμους χιλιάδες μεταλλωρύχοι διαδηλώνοντας για την έλλειψη καυσίμων
Χιλιάδες μεταλλωρύχοι απέκλεισαν χθες Τετάρτη δρόμους στη Λα Πας, έδρα της κυβέρνησης στη Βολιβία,.
Μπενίν: Νεκροί 54 στρατιωτικοί μετά από επίθεση τζιχαντιστών
Επίθεση τζιχαντιστών στο βόρειο Μπενίν την περασμένη εβδομάδα στοίχισε τη ζωή σε 54 μέλη.
Νότια Κορέα: Απρόσμενη συρρίκνωση της οικονομίας – Πτώση 0,1% στο ΑΕΠ του πρώτου τριμήνου
Η οικονομία της Νότιας Κορέας παρουσίασε απρόσμενη συρρίκνωση κατά 0,1% στο πρώτο τρίμηνο του.
ΗΠΑ: Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα του Τραμπ σύμφωνα με δημοσκοπήσεις
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, τουλάχιστον αν.