

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Η 13χρονη αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας.
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 13χρονης Χαλιμά Α. Η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 27/06/2022, στις 20:30 μμ, από την περιοχή της Χαλκηδόνας. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η Χαλιμά Α. έχει ύψος 1,60 μ., έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρο μπουστάκι, μαύρο κολάν, μαύρα παπούτσια και μαύρη σχολική τσάντα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.