

Βαριά κι ασήκωτη ήταν η «καμπάνα» που επιβλήθηκε στην Αμαλιάδα σε 72χρονο επειδή εγκατέλειψε 8 νεογέννητα κουτάβια και τη μητέρα τους σε δάσος. Στον εν λόγω άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο μαμούθ 249.300 ευρώ.
Σύμφωνα το ilialive.gr, ο ηλικιωμένος φέρεται να μετέφερε με φορτηγάκι στο δάσος της Μαραθιά στην Αμαλιάδα 8 κουτάβια λίγων ημερών και τη μητέρα τους και να παράτησε εκεί. Κάποιος πολίτης που ήταν στο σημείο είδε την εγκατάλειψη των σκυλιών και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.
Αστυνομικοί πήγαν στο δάσος της Μαραθιάς στην Αμαλιάδα και εντόπισαν εκεί τα 8 κουτάβια και τη μητέρα τους. Στη συνέχεια ο 72χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
Το διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον άνδρα είναι στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους. Συνολικά το σύνολο των παραβάσεων έφτασε τις 249.300 ευρώ.
Τα κουτάβια και τη μητέρα τους παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταφυγίου ζώων του δήμου Ήλιδας. Τα σκυλιά θα φιλοξενηθούν εκεί μέχρι να βρεθούν οικογένειες για να τα πάρουν.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.