

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου του 15 μηνών Παναγιωτάκη, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Ηλείας να ορίσει τους τρεις πραγματογνώμονες που θα εξετάσουν τα δεδομένα της υπόθεσης, με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» του MEGA να προχωρά σε ακόμα μία αποκάλυψη για την πολύκροτη αυτή υπόθεση η οποία παραμένει ανοιχτή.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, στο πόρισμα που συνέταξε, είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αποδίδοντας το θάνατο του 15 μηνών αγοριού σε ιογενή λοίμωξη, που επηρέασε το αναπνευστικό και το γαστρεντερικό του σύστημα, προκαλώντας εγκολεασμό του εντέρου.
Οι ειδικοί αναζητούν αν υπάρχουν κοινά ευρήματα σε αυτούς τους 4 θανάτους
Ωστόσο, το συγκεκριμένο πόρισμα τίθεται υπό αμφισβήτηση με την εισαγγελέα να ζητά μια δεύτερη γνώμη από την τριμελή επιτροπή.
Πλέον η Ειρήνη Μουρτζούκου θεωρείται για τις Αρχές ύποπτη για τη δολοφονία του μικρού παιδιού από δόλο ή αμέλεια, όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο.
Παράλληλα με την έρευνα των συνθηκών θανάτου για τον 15 μηνών Παναγιωτάκη, διερευνώνται και οι συνθήκες θανάτου για άλλα 4 παιδιά, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Αποκάλυψη: Υπάρχουν ενδείξεις για κοινό εύρημα
Το Live News προχωρά σε ακόμα μία αποκάλυψη, αναφέροντας ότι τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας για τα άλλα παιδιά αναμένονται το Πάσχα. Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι οι ειδικοί αναζητούν αν υπάρχουν κοινά ευρήματα σε αυτούς τους 4 θανάτους, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις για κοινό εύρημα.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.