

Συγκλονίζει την αλβανική κοινή γνώμη ο περίεργος θάνατος τεσσάρων Ρώσων τουριστών χθες το βράδυ σε σάουνα ξενοδοχείου στην πόλη Καβάγια στη Μέση Αλβανία. Πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας. Η 58χρονη γυναίκα και ο 60χρονος άνδρας ήταν ζευγάρι. Μαζί τους ήταν η 31χρονη κόρη τους με τον 37χρονο σύζυγό της. Τα πτώματα των τεσσάρων Ρώσων βρέθηκαν από τα μέλη του γκρουπ Ρώσων επίσης τουριστών που επισκέπτονταν την Αλβανία την τελευταία βδομάδα.
Τα αίτια θανάτου, κατά τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αποδίδονται στην ασφυξία λόγω των πολλών ωρών παραμονής στη σάουνα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Ρώσοι τουρίστες μπορεί να ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ.
Η αστυνομία ανακρίνει τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και εξετάζει τις συνθήκες λειτουργίας της σάουνας.
Από σήμερα το πρωί οι έρευνες διευρύνθηκαν. Εξετάζεται επίσης, και η διαδρομή που πραγματοποίησαν στη Βόρεια Μακεδονία τα άτυχα τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ηνωμένο Βασίλειο: Σε υψηλό σχεδόν τετραετίας η ανεργία
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών έφτασε το ποσοστό της ανεργίας στη.
Λίβυος πρωθυπουργός: Η τάξη στη χώρα αποκαταστάθηκε
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης, Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η ασφάλεια αποκαταστάθηκε.
Ο Ζελένσκι θέλει συνάντηση μόνο με τον Πούτιν, ξεκαθαρίζει το Κίεβο
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συναντήσει μόνο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για.
Επίσημη, ανταποδοτική επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη Βρετανία, 8 – 10 Ιουλίου
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, θα πραγματοποιήσουν από τις.