

Ένας 19χρονος Ιταλός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου με τραύματα στο κεφάλι και τα πλευρά, μετά τον ξυλοδαρμό του από 16χρονους «νταήδες» στην Αλόννησο.
Οι γονείς των πέντε ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον τουρίστα γιατί «θίχθηκαν» από το φλερτ σε μια κοπέλα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Όπως μεταδίδει το gegonota.news, oι διακοπές του 19χρονου Ιταλού στην Αλόννησο εξελίχθηκαν σε εφιάλτη. Τον ξυλοκόπησαν πέντε ανήλικοι άγρια, όταν τον είδαν στη Στενή Βάλα με τους δύο φίλους του να απολαμβάνουν το ποτό τους με παρέα δύο κοπέλες από το νησί. Οι κοπέλες ήταν υπό «παρακολούθηση» από έναν 16χρονο. Όταν ο 16χρονος είδε πως η συνομήλική του, που τον απέρριψε ερωτικά, διασκέδαζε με τον 19χρονο Ιταλό έδωσε σήμα στη «συμμορία» του.
Περίπου στις 12 το βράδυ της Πέμπτης, όταν αναχώρησε η παρέα από τη Στενή Βάλα, με προορισμό μια παραλία η συμμορία έστησε καρτέρι στους Ιταλούς. Άρχισαν οι τρεις από τους πέντε ανήλικους να τους χτυπούν άγρια και οι κοπέλες έτρεξαν να ξεφύγουν. Οι δύο της «συμμορίας» κρατούσαν τσίλιες.
Ο μόνος που δεν πρόλαβε να τρέξει για να σωθεί ήταν ο 19χρονος που τον έσπασαν στην κυριολεξία στο ξύλο, ενώ στο μεταξύ οι δύο φίλοι του ενημέρωσαν τους γονείς τους, που με τη σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο περιφερειακό ιατρείο, για να κρίνουν οι γιατροί πως έπρεπε να γίνει διακομιδή στον Βόλο, γιατί έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και η μύτη του ήταν διαλυμένη από τα χτυπήματα.
Οι ανήλικοι νταήδες χαρακτηρίζονται από τους ίδιους τους ντόπιους κατοίκους ως «συμμορία» που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στο νησί, ενώ κρύφτηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο.
Εάν ο 19χρονος Ιταλός είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, σήμερα η αστυνομία θα τον επισκεφθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στη Νέδα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε χαράδρα – Ελικόπτερο για αεροδιακομιδή του ανηλίκου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στη Νέδα, στα σύνορα των νομών Ηλείας και.
Επιχείρηση διάσωσης δύο τουριστών στη Ρόδο
Σε εξέλιξη βρίσκεται, επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση δύο τουριστών, που είχαν εγκλωβιστεί.
Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα» φώναζε ο πατέρας που μαχαίρωσε τον γιο του
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη όταν ένας πατέρας.
Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για 40 θανάτους από κορονοϊό στο νοσοκομείο – Ποιες οι κατηγορίες
Ποινική δίωξη κατά του νοσοκομείου Αγρινίου για την υψηλή θνησιμότητα, στην διάρκεια της πανδημίας.