

Ο Άλιμος υπέστη αρκετές ζημιές λόγω της κακοκαιρίας. Παρόλα αυτά αξίζει να αναφερθεί το επεισόδιο με έναν δημότη που αρνήθηκε να κοπεί ένα δέντρο, αλλά όταν πλάκωσε το αυτοκίνητο του ζήτησε αποζημίωση από το Δήμο.
Το συνεργείο του Δήμου Αλίμου είχε πάει να κλαδέψει κάποια δέντρα, όμως συνάντησε τις αντιδράσεις πολιτών και στελεχών της αντιπολίτευσης του δήμου. Ένας μάλιστα είχε πάρει αγκαλιά το δέντρο, με αποτέλεσμα τα μέλη του συνεργείου να αποχωρήσουν. Παρόλα αυτά η τύχη τα έφερε έτσι ώστε αυτό το δέντρο να πέσει πάνω στο αμάξι του και ο ίδιος να ζητήσει αποζημίωση.
Πως το περιέγραψε ο Δήμαρχος
Ο Δήμαρχος του Αλίμου σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, Ανδρέας Κονδύλης, το περιέγραψε με τον δικό του τρόπο. «Αρνητής κοπής;» ειρωνεύτηκε ο παρουσιαστής, και συμπλήρωσε: «Γίνετε κι εσείς αρνητής αποζημίωσης»!
Σχετικά Νέα
Συνελήφθησαν ανήλικοι που εμπορευόταν παράνομα κροτίδες μέσω social media
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, απογευματινές ώρες της.
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 33χρονος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος.
Στις 30 Απριλίου λήγει η προθεσμία για τους καθαρισμούς των οικοπέδων
Έως την 30η Απριλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι καθαρισμοί των οικοπεδικών και.
Ένοπλή ληστεία σε εταιρεία ταχυμεταφορών
Ένοπλή ληστεία σε εταιρεία ταχυμεταφορών σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,.