Αλέξης Κούγιας: Πήραν από την Ρούλα Πισπιρίγκου 10.000 ευρώ – «Μύδροι» κατά εκπομπών και δικηγόρων

Το ποσό των 10.000 ευρώ πήραν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε πως πήρε δικηγόρος από την Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένεια τα χρήματα για να βρει τεχνικό σύμβουλο.

Το flamis.gr αναφέρει πως ο γνωστός ποινικολόγος καταφέρεται κατά του προηγούμενου δικηγόρου της, του Όθωνα Παπαδόπουλου.

«Η κυρία κατηγορουμένη δεν άσκησε ποτέ υπεράσπιση δια των δικηγόρων της,. Και τα λέω αυτά για τον κ. Οθωνα Παπαδόπουλο που λέει ότι θα με μηνύσει. Ρωτάω ευθέως τον κ. Παπαδόπουλο: Τι έκανε για την υπεράσπιση της κατηγορουμένης; Δεν αντελήφθη ότι η όλη διαδικασία ήταν άκυρη και παράνομη και σε αυτήν στήθηκε ένα τηλεοπτικό σόου; Δεν κατάλαβε ότι τόσοι ιατροδικαστές έκριναν ότι όλοι οι θάνατοι ήταν φυσιολογικοί από παθολογικά αίτια; Τι έκανε ο κ. Παπαδόπουλος; Οταν εμφανίστηκε αυτός ο ανεκδιήγητος ο κ. Λέων που δεν έχει κάνει ούτε μία νεκροψία στην ζωή του. Και μαζί με τον Παπαδόπουλο εμφανίζονταν μόνο στα κανάλια για να κάνουν σώου. Παπαδόπουλος και Λέων ήταν συμπαρουσιαστές των εκπομπών αυτών

Βολεύει την κυβέρνηση να ασχολούμαστε με αυτό και βόλευε και τον υπουργό Δικαιοσύνης που διέταξε έρευνα σε βάρος της κυρίας Αγγελικής Τσιόλα. Η οποία πήρε στις πρόσφατες εκλογές 19 ψήφους από τους 26. Η δήθεν πειθαρχικά διωκόμενη»

Παράλληλα ζήτησε έμμεσα από τον Μάνο Δασκαλάκη κα στηρίξη την πρώην σύζυγό του.

«Ελπίζω να καταλάβει ο Μάνος Δασκαλάκης ότι πρέπει να είναι κοινός ο αγώνας τους για την αθώωση της γυναίκας του», τόνισε.

Καταγγελίες κατά δικηγόρων και εκπομπών
Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή του Κωνσταντίνο Φλαμή, κατηγόρησε γνωστούς δικηγόρους και παρουσιαστές πως λειτουργούσαν σαν… δικηγορικά γραφεία.

«Η οικογένεια Πισπιρίγκου μας είπε ότι ο Γιώργος Σόμπολος πήγε σπίτι τους και τους υποσχέθηκαν δικηγόρους. Και έτσι μπήκαν οι Λύτρας και Ιωάννου. Μάλιστα έλεγαν η Κουτσελίνη και ο Κουσουλός ότι “από μας ξεκίνησε η έρευνα”.

Και έστειλαν τον Σόμπολο στο σπίτι να τους βρει δικηγόρους. Το είπε ξεκάθαρα η Πισπιρίγκου. Οτι εκείνοι από την εκπομπή πρότειναν δικηγόρο. Τα έχω γραπτώς όλα αυτά. Αυτές δεν είναι εκπομπές είναι… δικηγορικά γραφεία!

Αποσιώπησαν το γεγονός ότι η ίδια η Πισπιρίγκου και ο άνδρας της είχαν κάνει μηνυση μετά τον θάνατο της Μαλένας για ανθρωποκτονία. Δηλαδή σκότωσε το παιδί της και έκανε μήνυση για να διερευνηθεί υπόθεση ανθρωποκτονίας;».

«Έδωσαν 10.000 ευρώ για τεχνικό σύμβουλο»
Επίσης ο κ. Κούγιας αναφέρει πως «η οικογένεια είναι έξαλλη και θα υποβάλλει μήνυση για απιστία. Εδωσαν σε δικηγόρο 10.000 ευρώ για να βρει και να πληρώσει τεχνικό σύμβουλο. Μα δεν είδαν ότι δεν υπήρχε καν πραγματογνωμοσύνη; Αλλά υπήρχε μία έκθεση ιδεών που υπέγραψαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας. Επρεπε να ορκιστούν πραγματογνωμονες. Και έπρεπε να πουν οι δικηγόροι ότι είναι παράνομη η διαδικασία και έπρεπε να ορκιστούν ιατροδικαστές πραγνατογνώμονες»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αθωωθεί – Θα τους λιώσω»
Για μια ακόμα φορά εξέφρασε την σιγουριά του πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αθωωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αθωωθεί αυτή η γυναίκα από τους 4 ενόρκους στο Μεικτό Ορκωτό.

Τολμούν μετά από όλα αυτά και απειλούν εμένα; Οι τηλεοπτικές εκπομπές; Θα τους λιώσω.

Τρεις θάνατοι παιδιών. Το ένα παιδί είχε προβλήματα, το άλλο καρδιά και το τρίτο είχε μείνει ανάπηρο, κατ’ εμένα από λάθος γιατρών. Ολα αυτά πιστοποιημένα από ιατροδικαστές. Ε πως σκότωσε η Πισπιρίγκου; Είναι ντροπή για την κοινωνία να έχουν φύγει οι γονείς και η αδελφή της γυναίκας και να ζουν σε χωριά για να βγάζουν κάποιοι εκατομμύρια από εκπομπές», κατέληξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα