Αλεξιάδης: Ξεπερνά τα όρια του χιούμορ να μας κάνουν μαθήματα ηθικής το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

«Η ΝΔ που μας κουνά το δάκτυλο και ομιλεί για »ηθικό πλεονέκτημα» πρέπει να καταλάβει ότι όταν εμείς δίναμε αγώνες εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής, η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ έφερνε διατάξεις υπέρ της στη Βουλή και έστηνε τη διαπλοκή στην Ελλάδα» επεσήμανε σε συνέντευξη του ο Τρύφων Αλεξιάδης

Κατανοούμε πλήρως το στρατηγικό αδιέξοδο και την πολιτική σύγχυση στην οποία βρίσκεται η ΝΔ. Εγώ προσωπικά και ως Συριζαίος και ως Πειραιώτης και ως Ολυμπιακός νιώθω πολύ χαρούμενος, με την υποψηφιότητά του, ανέφερε ο Τρ. Αλεξιάδης καλεσμένος στο Open Tv.

«Δεν μπορεί να μας κατηγορεί τώρα για φαινόμενα που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάναμε πολύ καλά και τον εντάξαμε στα ψηφοδέλτιά μας, γιατί είναι μία προσωπικότητα που έχει προσφέρει πάρα πολύ και στον Δήμο Πειραιά και στα ζητήματα οικολογίας και σε άλλα ζητήματα, όπως της προσφυγικής κρίσης και της Αλληλεγγύης στην οποία βοήθησε πάρα πολύ, σε αντίθεση με άλλους τοπικούς παράγοντες» τόνισε.

Δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να κατηγορεί εμάς ότι »δεν ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα» και όταν βάζουμε έναν επιχειρηματία στα ψηφοδέλτια να μας κατηγορεί γι΄αυτό. Να μας κατηγορούν εμάς κόμματα, όταν επιχειρηματίες αναλαμβάνουν να τους πληρώνουν τα ενοίκια και να τους φτιάξουν τα γραφεία, πάει πολύ, είναι ένα ανέκδοτο που δεν γελάει κανένας. Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται από την πολιτική του συνεισφορά και την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Δεν είμαστε κατά των επιχειρηματιών. Ο Π.Κόκκαλης έχει αποδείξει και την δράση του και την συνεισφορά του, σε πολλά σημαντικά ζητήματα.

Να μας κάνει μαθήματα το ΠΑΣΟΚ για θέματα διαπλοκής ή για θέματα λιστών φοροδιαφυγής, ξεπερνάει την αίσθηση του χιούμορ. Το πολιτικό ερώτημα είναι, γιατί κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με γνώση στα νομικά κρατούσε τη λίστα Λαγκάρντ στο συρτάρι του και δεν την αξιοποιούσε, αφού ήξερε ότι υπάρχει κίνδυνος παραγραφής; Αυτό το ερώτημα θα αιωρείται πάντα, όπως και το ερώτημα πότε θα αποπληρώσουν τα δάνειά τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

«Είναι σαφές ότι υπάρχουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι, οι οποίοι θεωρούν ότι στην Ελλάδα, δεν υπήρχε διαπλοκή. Εμείς θεωρούμε ότι υπήρχε διαπλοκή από την οποία ωφελήθηκαν πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Αυτά πλέον ο πολίτης τα γνωρίζει.

Πηγή: .avgi.gr

Σχετικά Νέα