

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο Αλέκος Αλαβάνος με αφορμή την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ για την “Προοδευτική Συμμαχία” με στελέχη από το πρώην ΠαΣοΚ, τη ΔΗΜΑΡ αλλά και από τον κεντροδεξιό χώρο, σύμφωνα με το tovima.gr.
Όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής”, ο απώτερος στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι “να αποτρέψει το αναπότρεπτο – την απώλεια της καρέκλας”.
“Δεν ξέρω γιατί, αλλά η εικόνα στο μυαλό μου είναι εικόνα μασκαρεμένων της Αποκριάς” αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφορικά με την υπόθεση Πετσίτη τονίζει ότι “από ηθικό πλεονέκτημα δεν έχει μείνει τίποτε στον ΣΥΡΙΖΑ για να πληγεί κι άλλο”.
Διαβλέπει μάλιστα “στοιχεία εκφυλισμού ενός κόμματος του κατεστημένου με “νονό” τον πρεσβευτή του Τραμπ”, ενώ όσον αφορά την υπόθεση Novartis εκτιμά ότι “όλος ο ντόρος δεν γίνεται για την εξυγίανση, αλλά για ιδιοτελή κομματικά οφέλη σε βάρος των αντιπάλων”.
Αναλογιζόμενος δε από πού ξεκίνησε το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ και πού έφτασε ο κ. Αλαβάνος, σημειώνει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ της εποχής του Κωνσταντόπουλου κι αμέσως μετά δεν έχει καμία απολύτως σχέση στην πολιτική του ή τις αξίες του με τον σημερινό. Πρόκειται για άλλους πλανήτες! Το μόνο κοινό στοιχείο είναι ότι τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της ίντριγκας και του καιροσκοπισμού είναι τα ίδια, έχοντας όμως τώρα βελούδινες πολυθρόνες και βλάπτοντας, όχι απλώς ένα κόμμα, αλλά όλον τον τόπο και τον λαό μας”.
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Η ανάδειξη της Θράκης σε κόμβο στρατηγικής σημασίας θωρακίζει την ασφάλεια της Ελλάδας και της ΕΕ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με ανάρτηση στο Χ για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση.
Υπουργός Εσωτερικών ΗΠΑ: Η ενεργειακή συνεργασία στο επίκεντρο της διμερούς σχέσης με την Ελλάδα
Σε σημερινή ανάρτηση του στο Χ ο Υπουργός Εσωτερικών και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ενεργειακής.
Απάντηση Κομισιόν σε Αυτιά για τη στέγη: Στήριξη σε κράτη και πόλεις με διπλάσια κονδύλια
Ο Επίτροπος Ενέργειας και Στέγασης κ. Dan Jorgensen, σε απάντησή του, σε νέα ερώτηση.
Π. Μαρινάκης για επίθεση στο σπίτι του Μ. Χαρακόπουλου: Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου εκείνοι που αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τις ζωές αθώων
«Η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου αποτελεί πράξη τυφλής βίας» τονίζει σε ανάρτησή του.