

Στις στενές σχέσεις της Ελλάδας με τη Δανία, ως εταίροι στην Ευρωπαϊκή Ενωση και άλλους διεθνείς οργανισμούς, όπως και στις διαχρονικά φιλικές σχέσεις των δύο λαών, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρωθυπουργό της Δανίας Λαρς Λόκε Ράσμουσεν, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε την ανάγκη οικονομικής και κοινωνικής σύγκλισης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Χαρακτήρισε τη Δανία “μοντέλο” στο επίπεδο των κοινωνικών παροχών και ζήτησε να υπάρχει σύγκλιση προς τα πάνω σε αυτό το ζήτημα.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.