Αλ. Τσίπρας: Η ακρίβεια έχει όνομα «Μητσοτάκης»

Σφοδρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει από τη Βουλή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι η ακρίβεια έχει όνομα «Μητσοτάκης».

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εν μέσω μιας διεθνούς κρίσης βρήκε ευκαιρία να εμβαθύνει την κρίση στην Ελλάδα λειτουργώντας ως προστάτης των καρτέλ.

«Ιδιωτικοποιήσατε τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και αφήσατε την αισχροκέρδεια ανεξέλεγκτη για να μη στενοχωρήσετε τους χορηγούς σας. Δεν φταίει η διεθνής συγκυρία, φταίει ότι είμαστε η μοναδική χώρα που έχει έναν πρωθυπουργό δύο σε ένα. Συμπεριφέρεται σαν Λουδοβίκος και κυβερνά σαν Θάτσερ. Μοναδικός συνδυασμός αυταρχισμού και νεοφιλελευθερισμού. Στόχος σας, η υψηλή κερδοφορία των funds και των καρτέλ της ενέργειας. Γίνατε ο προστάτης των καρτέλ» είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε λόγο για προπαγάνδα της κυβέρνησης , η οποία δεν μπορεί όμως να κρύψει τις δικές της ευθύνες. «Η ακρίβεια έχει το όνομά σας γιατί είστε ο πιο ακατάλληλος για να την καταλάβετε. Να συναισθανθείτε τι σημαίνουν οι επιπτώσεις της» είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα