Αλ. Τσίπρας: Επικοινωνούμε αδιαμεσολάβητα με τον λαό γιατί δεν έχουμε χορηγούς τα ΜΜΕ

Το Πέραμα Μυλοποτάμου ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην ενδοχώρα του νομού Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη δυτική Κρήτη.

Ο κ. Τσίπρας απηύθυνε πρόσκληση στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα προκειμένου όπως είπε «να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα ώστε η Ελλάδα της παραγωγής, ιδιαίτερα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αυτού του τόπου, να έχουν το μέλλον που τους αξίζει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ΒΟΑΚ λέγοντας πως «εμείς ξεμπλοκάραμε τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ. Ξεκινήσαμε τη διαγωνιστικό διαδικασία. Η νέα κυβέρνηση βάζει σχέδιο αυτό στο ψυγείο. Να μην τολμήσουν να ξαναμπλοκάρουν το έργο», ενώ αναφερόμενος στην πρόθεση της ΝΔ για επιβολή διοδίων στον νέο ΒΟΑΚ, ο κ. Τσίπρας διαφώνησε, τονίζοντας πως «το έργο δεν πρέπει να γίνει με διόδια. Η πολιτεία το χρωστάει στους κρητικούς. Θα μας βρουν απέναντι τους αλλά όχι μόνο εμάς ολόκληρο τον κρητικό λαό».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα του νησιού, όπως η ενεργειακή διασύνδεση λέγοντας πως «εμείς προχωρήσαμε την ηλεκτρική διασύνδεση,  βάλαμε την Κρήτη στον ενεργειακό χάρτη».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας τόνισε χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί αδιαμεσολάβητα να επικοινωνεί με τον λαό γιατί δεν έχει χορηγούς τα ΜΜΕ.

 

Σχετικά Νέα