Αλ. Χαρίτσης: Η κοινωνία δικαιούται απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών

“Η κοινωνία πενθεί και είναι οργισμένη. Ζητά απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Πώς θα τις λάβει όταν η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή επιχειρεί να κουκουλώσει την υπόθεση;” διερωτήθηκε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.

“Από τις πρώτες ήδη ώρες ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος” συνέχισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ( τ/σ ANT1) : “Ενώ υπήρχε συμφωνία όλων των κομμάτων για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, μόλις χθες μάθαμε ότι θα συγκληθεί η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου χωρίς την συμμετοχή του κ. Καραμανλή”. “Πώς θα γίνει συζήτηση χωρίς τον εμπλεκόμενο υπουργό και τους υφυπουργούς που χειρίστηκαν αυτήν την υπόθεση τόσα χρόνια;” διερωτήθηκε ο Αλ. Χαρίτσης.

“Βρισκόμαστε σε σημείο καμπής. Η κοινωνία μετασχηματίζεται και εκφράζει την αγωνία της. Βλέπουμε τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων και κοινωνικές διεργασίες ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας” δήλωσε ο κ. Χαρίτσης. Και πρόσθεσε: “Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ούτε η ευθύνη μπορεί να επιμεριστεί ισομερώς σε όλους, γιατί τότε είναι σα να λέμε ότι δεν φταίει κανείς”

“Ψηφίσαμε ως κυβέρνηση την απλή αναλογική γιατί πιστεύουμε στις κυβερνήσεις συνεργασίας. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις επόμενες εκλογές θα ανοίξει τον δρόμο για μια προοδευτική κυβέρνηση. Ο καθένας θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του στο νέο πολιτικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί” κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα