

Εξόφθαλμη περίπτωση fake αριστείας χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης το θέμα που έχει προκύψει με το μεταπτυχιακό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη.
«Στην επίσημη σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Διαματάρης δηλώνει ότι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Columbia. Μετά από δημοσιεύματα του ελληνικού ομογενειακού τύπου της Αμερικής, το ίδιο το πανεπιστήμιο διέψευσε τον υφυπουργό Εξωτερικών. Όμως, το ακόμα πιο εξοργιστικό γεγονός είναι ότι σε συνέντευξή του πριν από δύο χρονιά στην εφημερίδα Καθημερινή, ο κ. Διαματάρης αναπαρήγαγε τα ίδια ψευδή περί πτυχίου. Αυτά που ο ίδιος χθες παραδέχθηκε ότι δεν ισχύουν» είπε ο κ. Χαρίτσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
«Αυτό που έχει σημασία» υπογράμμισε ο Αλ. Χαρίτσης «είναι επιτέλους η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, να αναλάβει τις ευθύνες του. Γιατί ενώ εμφανιζόταν προεκλογικά ως ο σταυροφόρος της αριστείας και της αξιοκρατίας, το τελευταίο διάστημα έχουμε δει μία σειρά υποθέσεων εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων, όπως το διορισμό διοικητή νοσοκομείου ως αντάλλαγμα για την προεκλογική του στήριξη στη ΝΔ. Με αποκορύφωμα την υπόθεση του κ. Διαματάρη, όπου εδώ και δύο μέρες βοά το Πανελλήνιο και η ομογένεια, και η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος». Και κατέληξε, «περιμένουμε από τον Κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό του. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει και αυτό λέει πολλά για το βίο και την πολιτεία αυτής της κυβέρνησης».
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.