

Ακυρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, λόγω έκτακτης αναχώρησης του κ. Νετανιάχου για Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Αθήνα, έπειτα από τη δολοφονία στη αγδάτη από τις ΗΠΑ του ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, με εντολή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με ανακοίνωση αξιωματούχου από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού.
Σχετικά Νέα
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.