

Ματαίωση εκδήλωσης στην Αυστραλία στην οποία θα ήταν ο κύριος ομιλητής καταγγέλλει ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Οπως ενημέρωσε ο επικεφαλής του MέΡΑ 25, η προγραμματισμένη ομιλία του στη βιβλιοθήκη της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW State Library) ακυρώθηκε λόγω της στάσης που κρατά ο κ. Βαρουφάκης στο παλαιστινιακό ζήτημα υπέρ του παλαιστινιακού λαού.
Το θέμα της εκδήλωσης δεν ήταν ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλά το φαινόμενο που ο Γιάνης Βαρουφάκης ονομάζει τεχνοφεουδαρχία και αυτό κάνει την εξέλιξη της ακύρωσης ακόμα πιο σοβαρή.
Με ανάρτησή του στο twitter o κ. Βαρουφάκης τόνισε πως “αυτές τις ημέρες, στη φιλελεύθερη Δύση, ο μόνος τρόπος για να μην ακυρωθείτε είναι να υποστηρίξετε τη γενοκτονία”.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.