

Τη μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου προτείνει ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθήνας Νάσος Ηλιόπουλος.
Στο συγκεκριμένο δρόμο και στο επίμαχο κοσμηματοπωλείο είχε βρει το θάνατο ο Ζακ το 2018 και το περασμένο Σάββατο μετά την πορεία στη μνήμη του, ακτιβιστές έβαλαν ταμπέλα με το όνομά του στην ονομασία του δρόμου.
Έτσι, η πρόταση του Νάσου Ηλιόπουλου στην ουσία έχει να κάνει με τη μετονομασία και επίσημα.
Με ανάρτησή του στο facebook ενημερώνει πως θα καταθέσει την σχετική πρόταση, με στόχο ο δήμος “να συμβάλει και αυτός στον αγώνα για να μείνει η μνήμη του Ζακ ζωντανή”.
Πρόκειται για “μία μικρή συμβολή στην σύγχρονη ιστορική μνήμη της πόλης”, αναφέρει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του News247, για την πρότασή του αυτή ο Ν. Ηλιόπουλος δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, γιατί δυστυχώς η καφρίλα και η απανθρωπιά περισσεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.
Σχετικά Νέα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 15 διαρρηκτών ως μέλη που είχαν «ρημάξει» σπίτια στην Αττική
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 15 κατηγορούμενων για ληστείες. Πρόκειται για μέλη.
Εξαφάνιση 15χρονης από τον Άλιμο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός σήμανε στον Άλιμο για την εξαφάνιση της Αντάνια – Λορένα Φ., 15 ετών..
Ελευσίνα: Εργατικό ατύχημα σε δεξαμενόπλοιο – Τραματίστηκε 29χρονος ναυτικός
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος αλλοδαπός ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας,.
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ζευγάρι που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του
Στη φυλακή οδηγείται ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των.