

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 930 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν ακόμη 43.733 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Τα στοιχεία που δημοσιοποιούν οι ινδικές υγειονομικές αρχές την τελευταία εβδομάδα υποδεικνύουν ότι η καμπύλη του δεύτερου κύματος της πανδημίας του νέου κορωνοϊού βρίσκεται σε κάθοδο.
Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα έχουν μειωθεί στα 459.920.
Ο απολογισμός των θυμάτων στη γιγαντιαία χώρα της Ασίας έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 404.211 νεκρούς επί συνόλου 30,66 εκατ. μολύνσεων και πλέον, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, που όμως ειδικοί θεωρούν πολύ υποτιμημένα.
Πρόκειται για τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων και τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον πλανήτη.
Σχετικά Νέα
Φινλανδία: Θέλει να αυξήσει στα 65 έτη το όριο ηλικίας των εφέδρων
Η κυβέρνηση της Φινλανδίας, χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, θέλει να αυξήσει το όριο της.
Οδηγός ταξί κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα και τις αποσκευές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι
Ένας οδηγός ταξί θα δικαστεί τον Νοέμβριο στη Γαλλία με την κατηγορία ότι έκλεψε.
Γαλλία: Κεραυνός έπληξε ζωολογικό κήπο-13 τραυματίες, οι τέσσερις παιδιά
Τέσσερα παιδιά και μία 29χρονη Γερμανίδα περιλαμβάνονται ανάμεσα στα δεκατρία άτομα που τραυματίστηκαν από.
Μ. Βρετανία: Ένοχοι τρεις “θαυμαστές του Χίτλερ”, που σχεδίαζαν εμπρησμούς σε τζαμιά και συναγωγές
Τρεις άνδρες, θαυμαστές του Αδόλφου Χίτλερ και της ναζιστικής ιδεολογίας, καταδικάστηκαν σήμερα από τη.