

Μήνυμα από την Άγκυρα για να μην κατέβει στις αυριανές εκλογές στο ψευδοκράτος, υποστηρίζει ότι έλαβε ο Μουσταφά Ακιντζί.
Όπως αναφέρει το sigmalive, ο Ακιντζί ανέφερε ότι «υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν στενές σχέσεις και είναι πιστές σε αυτούς που κυβερνούν την Τουρκία. Έλαβα μήνυμα μέσω του γραμματέα μου ότι θα ήταν καλύτερα για την οικογένεια και τους οικείους μου να μην συμμετάσχω στις ‘εκλογές’».
Άμεση ήταν η αντίδραση της λεγόμενης τουρκικής πρεσβείας στα κατεχόμενα, η οποία σε ανακοίνωση αναφέρει ότι ο ισχυρισμός του Ακιντζί είναι εκτός πραγματικότητας.
Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι «η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της ‘εκλογικής’ διαδικασίας καθώς και της σωματικής ασφάλειας των τουρκοκυπρίων.
Όπως είναι γνωστό ο Ακιντζί δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις ούτε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ούτε με τον κυβερνητικό εταίρο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Σχετικά Νέα
Χαμάς: Τις προσεχείς ημέρες η απελευθέρωση του Aμερικανοϊσραηλινού ομήρου – Ενημερώθηκε η οικογένειά του
Η οικογένεια του Αμερικανοϊσραηλινού ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ ενημερώθηκε για την απελευθέρωσή του, που αναμένεται.
Βατικανό: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ φέρεται να θέλει να επιστρέψει στο «παπικό διαμέρισμα»
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο πάπας Λέων ο ΙΔ’ φέρεται να επιθυμεί να.
Σεισμός μεγέθους 5,6 Ρίχτερ έπληξε την περιοχή Σιτσάνγκ της Κίνας
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τη Δευτέρα στην περιοχή Σιτσάνγκ.
«Χειρονομία καλής θέλησης» χαρακτηρίζουν Αίγυπτος και Κατάρ την επικείμενη απελευθέρωση Αμερικανοϊσραηλινού ομήρου από τη Χαμάς
Οι κυβερνήσεις της Αιγύπτου και του Κατάρ χαιρέτισαν χθες Κυριακή την ανακοίνωση του παλαιστινιακού.