

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και σήμερα, Παρασκευή τα τρένα και ο προαστιακός, σύμφωνα, με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.
Μετά και τη χθεσινή συνάντηση με τον νέο υπουργό Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, ανακοίνωσαν πως αναμένουν τις προτάσεις του, για ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου, ενώ θα συναντηθούν εκ νέου στις αρχές της εβδομάδας.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ-ΜΣΤ) έχει αναφέρει πως απαιτεί ασφαλή, ποιοτικό και δημόσιο σιδηρόδρομο και πως θα επαναπροσδιορίσει τη στάση της μετά το πέρας των συναντήσεων.
«Ο αγώνας μας για την απόδοση ευθυνών και ασφάλεια των μεταφορών δεν τελειώνει εδώ. Το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα, ως ελάχιστο φόρο τιμής» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.
Σχετικά Νέα
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά ταμπλό μετά την κατρακύλα στη Wall
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Τρίτης οι ασιατικές αγορές, παρασυρόμενες από το.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.