

Η Εθνική Παγκορασίδων νίκησε με ανατροπή 3-2 ((25-17, 25-27, 24-26, 25-16, 15-7) σε 117 λεπτά την οικοδέσποινα Ουγγαρία, σημείωσε την πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και παρέμεινε στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική τετράδα της διοργάνωσης.
Σε ένα γήπεδο πολύ «θερμό», αφού έπαιζαν με τις διοργανώτριες, οι διεθνείς αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του αγώνα και βρέθηκαν πίσω με 1-8, αλλά συνήλθαν άμεσε και απάντησαν με επιμέρους σκορ 15-3 για το 16-11 και το 1-0 έγινε εύκολα.
«Πριν την έναρξη του τουρνουά είχαμε πει ότι ο βασικός μας στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από τη θέση που είχαμε πάρει στην προηγούμενη παρουσία μας… Ήδη τα έχουμε καταφέρει καθώς είμαστε πολύ ψηλά και νομίζω δικαιολογημένα μπορούμε να βλέπουμε και πιο ψηλά. Όλα θα κριθούν στα δύο τελευταία ματς αλλά το σημαντικό είναι ότι παίζουμε καλά και απολαμβάνουμε την κάθε μέρα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Γκούντας.
Σχετικά Νέα
Κοζάνη: Σύλληψη ισοβίτη – δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, 49χρονος Έλληνας, δραπέτης.
Ένοπλη ληστεία τη νύχτα σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω – Χτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη
Ένοπλη ληστεία σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ειδικότερα,.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 9 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Χριστοφόρου μάρτυρος, Προφήτου Ησαΐα, Άγιος Νικόλαος ο νέος ο εν Βουνένοις. Τα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (09/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ