

Καταστροφές προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα την νύχτα που μας πέρασε και στην πόλη του Μεσολογγίου.
Το ρέμα που διέρχεται κοντά από το πρώην Lidl έσπασε και προκάλεσε πλημμύρες σε σπίτια και επιχειρήσεις. Με την επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου απεγκλωβίστηκε και ένα ατόμο από το πλημμυρισμένο σπίτι του.
Επιπλέον μεγάλη καταστροφή υπέστησαν τα θερμοκήπια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και πολλά σπίτια και άλλες επιχειρήσεις.
Πολύ δύσκολη νύχτα πέρασε η κοινότητα Καινούργιου, καθότι από την υπερχείλιση των ρεμάτων, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης υπήρξαν μεγάλα προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν σπίτια, καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αποθήκες και υπόγεια.
Από τις βραδινές ώρες στο σημείο έχουν σπεύσει μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας, με την αρωγή Πυροσβεστικής και Αστυνομίας για τη διαχείριση της κατάστασης.
Παρών και ο αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο agrinionews.gr τόνισε ότι “σε όλο το εύρος του Δήμου έχουν αναφερθεί μικροπροβλήματα και καταπτώσεις. Είμαστε επί ποδός από τη νύχτα, ωστόσο η περιοχή του Καινουρίου αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο ζήτημα, έχουν πλημμυρίσει σπίτια από την υπερχείλιση των ρεμάτων. Δέχθηκε το μεγαλύτερο όγκο νερού η περιοχή. Προβλήματα υπάρχουν επίσης στο Κάτω Κεράσοβο και την Νερομάνα”.
Πηγή: aixmi-news.gr, agrinionews.gr
Σχετικά Νέα
Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στη ΓΑΔΑ – Πώς συνέβη
Περισσότερα σε λίγο…
Καιρός: Μίνι φθινόπωρο με βροχές και καταιγίδες – Ανάρτηση Τσατραφύλλια
Ο καιρός αλλάζει με μίνι φθινόπωρο να αναμένεται τις επόμενες ώρες, φέρνοντας βροχές και.
Πάτρα: Όταν μία 72χρονη γυναίκα διαγνώσθηκε με καρκίνο…του προστάτη
Μια 72χρονη γυναίκα από την Πάτρα έζησε μια ιδιαίτερα σοκαριστική εμπειρία όταν, διαβάζοντας τα.
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση επτά ετών σε άνδρα που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους
Καταδικάστηκε ο οδηγός που παρέσυρε πριν από έναν χρόνο με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα, τον σύζυγό της και το δίχρονο.