

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός, με τους βοριάδες όμως να παραμενουν θυελλώδεις και σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου. Το κύμα κακοκαιρίας περιορίζεται στο ανατολικό Αιγαίο με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα η κατάσταση βελτιώνεται με κυρίαρχο τον ήλιο σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Ο υδράργυρος αργά το μεσημέρι στους 12-14 στα κεντρικά και βόρεια και πιο νότια στους 14-17 βαθμούς.
Στην Αττική ηλιοφάνεια και τοπικές συννεφιές νωρίς το πρωί σε Πάρνηθα –όπου χθες χιόνισε– και Πεντέλη. Οι άνεμοι ισχυροί θα υποχωρήσουν προς το απόγευμα και η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στους 5-7 βαθμούς και την υπόλοιπη μέρα δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 16 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ήλιος και μεγάλης έντασης άνεμοι, με εξασθένιση από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος στους 13 βαθμούς.
Αύριο Πέμπτη 30/3 η πολική αέρια μάζα αρχίζει να εκτονώνεται προς την περιοχή της Τουρκίας, υποχωρούν και οι ισχυροί άνεμοι και από το μεσημέρι η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει. Από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα ανέβει στους 23-26 βαθμούς και την Κυριακή ο καιρός θα χαλάσει.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.