

Θετικά ήταν τα μηνύματα από τους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, δηλαδή από τα rapid tests, μέσω της δράσης drive through, που πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο και στην Σκιάθο.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση σε συνολικό αριθμό 189 δειγμάτων που ελέγχθηκαν στον Βόλο καταγράφηκαν 2 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 34 έτη. Οι έλεγχοι έγιναν όπως κάθε Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι σε χώρο στάθμευσης του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Στην Σκιάθο, στην οδό Παπαδιαμάντη, έξω από το Λύκειο, πραγματοποιήθηκαν 68 rapid tests τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι 13 ανήλικοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή σε ακροδεξιά συμμορία
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό.
-
Σεπόλια: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς – Πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο
Τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες (9/5) νωρίς το βράδυ στην οδό Αυλώνος.
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση για την Παλαιστίνη σε εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας
Παρέμβαση για τον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, 10 Μαΐου, σε εκδήλωση στα.
Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – Τι λένε θύματα που εξαπάτησε
Για «κομπίνα εκατομμυρίων» καταγγέλλεται λογιστής με έδρα την Καρδίτσα που φαίνεται πως εξαπάτησε πάνω.