Αιματηρή επίθεση κρατούμενων σε σωφρονιστικό υπάλληλο στην φυλακές Μαλανδρίνου

Θύμα ομηρίας και αιματηρής επίθεσης με αυτοσχέδιο μαχαίρι έπεσε το βράδυ της Δευτέρας(9/5), σωφρονιστικός υπάλληλος, στις φυλακές Μαλανδρίνου στην Άμφισσα.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που οι κρατούμενοι επέστρεφαν στα κελία τους, μετά τον απογευματινό προαυλισμό τους.

Στις 20:30 σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr δύο κρατούμενοι για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τράβηξαν στο θάλαμο «Ι» τον 35χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο και τον κρατούσαν όμηρο.

Αμέσως ενημερώθηκε για την ομηρία ο αρχιφύλακας βάρδιας, που ζήτησε ενισχύσεις από την αστυνομία. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για να λήξει η ομηρία ο 37χρονος τραυμάτισε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, τον σωφρονιστικό υπάλληλο.

Στις φυλακές έφτασαν αστυνομικοί του Α.Τ Δωρίδας, της ΟΠΚΕ Φωκίδας, και με την βοήθεια των εξωτερικών φρουρών απομάκρυναν από το κελί τον 35χρονο τραυματία και αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο της φυλακής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Άμφισσας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι δύο κρατούμενοι συνελήφθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Άμφισσας. Στο κελί τους εκτός από το μαχαίρι που τραυμάτισαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο, βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο σουβλί και ένα κατσαβίδι.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα