

Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως κατέγραψε 46 θανάτους εξαιτίας της πανδημίας τις προηγούμενες 24 ώρες, εξέλιξη που αύξησε το σύνολο των θυμάτων στη χώρα σε 1.005.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθε σε 1.399, σύμφωνα με το υπουργείο. Ο αριθμός τους κατέγραψε μεν μείωση σε σχέση με την προηγουμένη (1.536 κρούσματα), αλλά παραμένει σχεδόν ο διπλάσιος σε σχέση με τον ρυθμό εξάπλωσης του ιού που καταγραφόταν μία εβδομάδα νωρίτερα από τις υγειονομικές αρχές στο Κάιρο.
Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό στην Αίγυπτο ανέρχεται σε 26.384. Οι 6.447 εξ αυτών έχουν αποθεραπευθεί, πάντα κατά τα επίσημα δεδομένα του υπουργείου Υγείας.
Πηγές: ΑΜΠΕ, TASS, Reuters
Σχετικά Νέα
Δύο Ισραηλινοί τραυματίστηκαν από πυρά στη Δυτική Όχθη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε χθες Τετάρτη πως δύο Ισραηλινοί πολίτες τραυματίστηκαν εξαιτίας πυρών εναντίον.
Ουρουγουάη: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον πρώην πρόεδρο Μουχίκα
Με δάκρυα στα μάτια χιλιάδες Ουρουγουανοί βγήκαν στους δρόμους του Μοντεβιδέο για να τιμήσουν.