

Είκοσι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε αυτοκινητόδρομο του Ασσιούτ στην Αίγυπτο, όταν ένα επιβατικό λεωφορείο συγκρούστηκε με όχημα μεταφοράς τσιμέντου, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας της χώρας.
Τουλάχιστον τριάντα έξι ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο της σύγκρουσης για να μεταφέρουν τα θύματα και τους τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία.
Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.
Η εφημερίδα «Αλ Αχράμ» επισημαίνει ότι τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στην Αίγυπτο, αλλά συμπληρώνει ότι ο αριθμός τους μειώθηκε σε ποσοστό περίπου 30% κατά το 2019, σε σχέση με την προηγούμενη πενταετία, καθώς κατά το 2019 σημειώθηκαν 9.992 ατυχήματα, αισθητά λιγότερα από τα 14.403 του 2014.
Από την πλευρά της, η «Egypt Today» αναφέρει έρευνα της «Infographic», σύμφωνα με την οποία τα δυστυχήματα από 12.000 το 2019 μειώθηκαν σε 7.000 πέρυσι, μέγεθος που αναλογεί σε μείωση του 44%
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/4).
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.