Αίγυπτος: Σκότωσε τα παιδιά του γείτονά του επειδή έπαιζαν μπροστά από το σπίτι του

Τη φυλάκιση ενός συνταξιούχου και του γιου του για τη διάπραξη μιας στυγερής δολοφονίας με θύματα τα παιδιά του γείτονά του, επειδή “ενοχλούνταν από αυτά που έπαιζαν μπροστά από το σπίτι του”, αποφάσισε η εισαγγελία της επαρχίας Sharkia, βόρεια του Καΐρου.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Sharqia, ο Αστυνομικός Σταθμός Belbeis έλαβε αναφορά από έναν εργάτη ονόματι κ. Χασάν ότι τα δύο παιδιά του, ο Ραχίμ (6 ετών) και ο Ισλάμ (5 ετών), εξαφανίστηκαν αφού βγήκαν για παιχνίδι μπροστά στο σπίτι.

Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στο Sky News Arabia ότι οι έρευνες της ερευνητικής ομάδας διαπίστωσαν ότι ο γείτονάς του, συνταξιούχος, ο Muhammad Saber (65 ετών), σκότωσε τα δύο παιδιά και πέταξε τα σώματά τους “επειδή προκάλεσαν θόρυβο ενώ έπαιζαν μπροστά το σπίτι του”.

“Όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ομολόγησε ότι είχε προειδοποιήσει τα δύο παιδιά και τους ζήτησε να μείνουν μακριά από το σπίτι του, αλλά αρνήθηκαν. Τότε, αφού τα απήγαγε, τα οδήγησε σπίτι του και εκεί τους επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τα, ενώ στη συνέχεια τα έπνιξε μέχρι θανάτου”, αναφέρει επίσης η πηγή.

Και συνέχισε: “Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε επίσης ότι ζήτησε βοήθεια από τον 33χρονο γιο του και κατά τη διάρκεια της νύχτας πέταξαν τα πτώματα των δύο παιδιών στη Διώρυγα της Ισμαηλίας”.

Όταν συνελήφθη ο γιος του κατηγορούμενου, οι ομολογίες του ταίριαξαν με τις δηλώσεις του πατέρα του, οπότε οι δυο τους παραπέμφθηκαν στην εισαγγελία, η οποία αποφάσισε τη φυλάκισή τους.

Οι δυνάμεις διάσωσης του ποταμού κατάφεραν να περισυλλέξουν τα πτώματα των δύο παιδιών σε κατάσταση αποσύνθεσης και τα μετέφεραν για νεκροψία από την ιατροδικαστική.